Het Nijmeegs Lopertje zoekt wederverkopers!

Het Nijmeegs lopertje wordt verkocht  bij diverse winkels in en om Nijmegen en daar buiten. Wilt u ook dit leuke dropje en/of winegums toevoegen aan u assortiment?

Het Nijmeegs lopertje.

Het Nijmeegs lopertje is het smakelijkste souvenir van Nijmegen. Zo is dit dropje ook begonnen. Nijmegen is bekend om het lopen. Dit unieke dropje zit in een echt Nijmeegse verpakking en is ook verkrijgbaar in een Vierdaagseverpakking. De blikken verpakking zorgt ervoor dat het product goed beschermd is en makkelijk in een tas, rugzak of koffer mee te nemen. Het is een leuk streekproduct. Ideaal als relatiegeschenk, om cadeau te geven of om zelf mee naar huis te nemen, zodat je een mooie en warme herinnering aan onze stad of evenement hebt. De drop en winegum zijn ook in losse zakjes verkrijgbaar.

Er wordt in Nederland overal gelopen. Er zijn vele hardloop en wandel evenementen  door heel Nederland. Ook de (avond) Vierdaagse kent vele tochten. Het rood wit blauwe blikje heeft een Hollandse uitstraling.

Wederverkopers gezocht.

Het Nijmeegs Lopertje is altijd op zoek naar wederverkopers.  Wilt u ook deze leuke Lopertjes drop en/of winegums toevoegen aan u assortiment? Of een van de andere leuke items van het Nijmeegs lopertje. http://www.hetnijmeegslopertje.nl/shop

Of op zoek naar een originele cadeaus of geschenken? Wij kunnen door middel van een kaartje uw cadeau personaliseren.  Met uw persoonlijke boodschap erop, geeft dit de ontvanger een gevoel van waardering.

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden. Wat dacht u van de Nijmegen tas met uw eigen logo erop. Neem voor de mogelijkheden gerust contact op. 06-1848 6911 

Deel deze pagina

Staat uw bedrijf nog niet in deze rubriek? Schrijf u dan nu in

Voeg uw bedrijf toe

Gerelateerde bedrijfspagina's

Dealers gezocht ambachtelijk gebrande koffie

Wij onderhouden, repareren en verkopen koffiemachines en -systemen. Wij zijn vooral gespecialiseerd in vendingtoestellen en espressotoestellen. Bedoeling is steeds om uw klanten de beste koffie te kunnen serveren. U kan bij ons ook koffietoestellen huren.

Naar bedrijfspagina
Koffie

Word dealer van unieke Aloe Vera producten

Wil je dealer worden? Aloeverakopen.com verkoopt Aloe Vera producten van een aantoonbaar gecertificeerde producent. Onze Aloe Vera producten en Aloe Vera gerelateerde verzorging- en gezondheidsproducten zijn allemaal gebaseerd op pure Aloe Vera.

Naar bedrijfspagina
Verzorgingsproducten

Resellers gezocht koffie en thee

Ons product, jouw passie Wil jij producten van Erasmus Coffee Co. opnemen in jouw assortiment? Wij helpen je graag de juiste marketingstrategie uit te zetten!

Naar bedrijfspagina
Koffie, Thee, Koffiemachines, Espressomachines

Uniek supplementen merk voor meiden en dames in de kracht van hun leven!

Steeds meer meiden en dames zijn met hun lichaam en gezondheid bezig. Skinny Pineapples produceert producten die speciaal voor hun zijn ontworpen en ontwikkeld. We groeien hard en we willen die groei graag delen met jullie!

Naar bedrijfspagina
Voedingssupplementen, Sportvoeding, Gezonde voedingsproducten, Natuurlijke sportvoeding, Fitness producten, Gym, Sportschool, Sportaccessoires, Sport accessoires

Stokerij “Het laatste Woord” zoekt wederverkopers voor haar likeuren

‘Het laatste Woord’ is een kleine ambachtelijke stokerij, waar we vanuit liefde en passie onze likeuren stoken. De basis van onze likeurbereidingen zijn zuivere alcohol en fruit, voor zover mogelijk uit eigen boomgaard. ‘Het laatste Woord’ verwijst naar h

Naar bedrijfspagina
Likeuren, Wijnen, Kruidenbitter

Fantastische mogelijkheid in de enorme wijn industrie.

Bewezen producten verkopen? Onze moderne, ergonomisch ontworpen wijn accessories zijn enorm populair op de meest vooraanstaande marktplaatsen als Amazon.com en in grote en kleinere winkels in meerdere continenten.

Naar bedrijfspagina
Woonaccessoires, Wijnkasten, Accessoires, Keukenaccessoires, Wijnen, Keuken artikelen, Kurkentrekker, Wijn, Wijn


Terug naar overzicht

Adresgegevens

Het Nijmeegs Lopertje
Turennesingel 86
6663 GV Nijmegen
Netherlands
06-18486911

Stuur een bericht

http://www.hetnijmeegslopertje.nl

http://www.hetnijmeegslopertje.nl

Specifieke bedrijfsgegevens

  • Producent: Ja
  • Omvang bedrijf: Onbekend
  • KvK/Ondernemingsnummer: 65330722

Staat uw bedrijf nog niet vermeld?

Schrijf u dan nu in

Voeg uw bedrijf toe

B2B Wanted!
Wederverkopers gezocht voor de innovatieve en duurzame reinigingsmiddelen

Bouw, gereedschap, bouwmaterialen, Agrarisch, Huis en tuin, Meubels en huishoudartikelen, Facilitair, Vrije Tijd en hobby's, Voertuigen, vaartuigen en transportmiddelen

DonkerbroekResellers/affiliates gezocht SuperSaaS online reserveringssysteem

Computer, hard- en software , E-commerce / online shopping

Amsterdam