Resellers gezocht voor online reserveringssysteem

We bieden twee verschillende partnerprogramma’s. Met het “Affiliate” programma kunt u geld verdienen door klanten door te verwijzen naar onze website. Het “Reseller” programma is bedoeld voor wederverkopers die een website bouwen voor hun klant en onze dienst als onderdeel daarvan willen aanbieden. Klik hier voor meer informatie.

Het “supermarktmodel” voor online software

We vergelijken onszelf graag met IKEA: Goede ontwerpen die door hun flexibiliteit geschikt zijn voor heel veel mensen. En de prijs kan laag blijven doordat de klant het product zelf in elkaar zet.

We ontwerpen de software zo, dat u het zelf kunt opzetten en instellen. We bieden de features waarmee de meeste mensen uit de voeten kunnen en we voegen bewust geen gespecialiseerde features toe die maar een enkeling nodig heeft. Hierdoor kunnen we complexiteit vermijden en de kosten laag houden. Daarbij bieden we voldoende manieren om het systeem te koppelen aan andere diensten of aan uw eigen software als u toch iets bijzonders nodig heeft. Wij noemen dat het Supermarkt-model voor Software aa Service, oftewel SuperSaaS.

Deel deze pagina

Staat uw bedrijf nog niet in deze rubriek? Schrijf u dan nu in

Voeg uw bedrijf toe

Gerelateerde bedrijfspagina's

Fantastische mogelijkheid in de enorme wijn industrie.

Bewezen producten verkopen? Onze moderne, ergonomisch ontworpen wijn accessories zijn enorm populair op de meest vooraanstaande marktplaatsen als Amazon.com en in grote en kleinere winkels in meerdere continenten.

Naar bedrijfspagina
Woonaccessoires, Wijnkasten, Accessoires, Keukenaccessoires, Wijnen, Keuken artikelen, Kurkentrekker, Wijn, Wijn

Word dealer van unieke Aloe Vera producten

Wil je dealer worden? Aloeverakopen.com verkoopt Aloe Vera producten van een aantoonbaar gecertificeerde producent. Onze Aloe Vera producten en Aloe Vera gerelateerde verzorging- en gezondheidsproducten zijn allemaal gebaseerd op pure Aloe Vera.

Naar bedrijfspagina
Verzorgingsproducten


EasyComp Zeeland - Al 12 jaar uw ICT specialist!

bij EasyComp Zeeland staat u als klant centraal. Door deze 12 jarige expertise weten we hoe we het beste aan uw wensen kunnen voldoen, we komen vrijblijvend bij u langs en leggen het proces in een begrijpbare taal aan u uit.

Naar bedrijfspagina
Internet, Cloud telefonie, Mobiele telefoons

Verdien geld bij Virtual Partners. Zorg jij voor nieuwe klanten? We belonen

Virtual Partners (voorheen Bastings Webdesign) is uw partner in webdesign, hosting, drukwerk en web-apps. Wij zijn niet alleen werkzaam als webdesigner in de regio Maastricht, Parkstad, Sittard en Roermond maar bieden professionele service aan klanten in

Naar bedrijfspagina
Websites

Uw partner in espressomachine onderhoud

Als partner van Everlake, bestelt u de populairste merken espressomachine onderhoud direct uit voorraad. Gezamenlijk succes staat altijd centraal.

Naar bedrijfspagina

Groothandel mobiel en tablet hoesjes, accessoires en onderdelen

NT Mobiel Accessories Ltd. is de officiële distributeur van Pierre Cardin Mobile Accessories in heel Europa. Daarnaast behoort het merk UNIQ Accessory tot het eigendom van NT Mobiel met een superieure product line.

Naar bedrijfspagina
Smartphones, Tablet-en hoesjes en accessoires, Telefoonhoesjes, Opladers, Bluetooth speaker, Telefoon onderelen

NEDIS – Consumenten Elektronica – Groothandel voor Retailers

Wij willen u de verkoopkracht geven die u verdient. Wij bieden onze klanten een sterk assortiment, maximale winkelomzet en dagelijkse zakelijke ondersteuning. Wij helpen u met het verkopen van uw producten, zowel online als offline.

Naar bedrijfspagina
Consumentenelektronica

Terug naar overzicht

Adresgegevens

SuperSaaS
Keizersgracht 639
1017 DT Amsterdam
Netherlands

Stuur een bericht

https://www.supersaas.nl

https://www.supersaas.nl

Specifieke bedrijfsgegevens

  • Producent: Ja
  • Omvang bedrijf: Onbekend
  • KvK/Ondernemingsnummer:

Staat uw bedrijf nog niet vermeld?

Schrijf u dan nu in

Voeg uw bedrijf toe

B2B Wanted!
Groothandel mobiel en tablet hoesjes, accessoires en onderdelen

Textiel, kleding, schoenen, sieraden, accessoires., Consumenten electronica, Elektrische apparaten, Telecommunicatie, Computer, hard- en software , E-commerce / online shopping

Rotterdam


Gezocht: Dealers / Partners blusmiddelen voor diverse regio’s in Nederland.

Bouw, gereedschap, bouwmaterialen, Facilitair, Veiligheid & bescherming

Enschede