EasyComp Zeeland

Wij houden uw tevreden door betrouwbare digitale oplossingen te leveren

Al 12 jaar is EasyComp Zeeland uw computerspecialist, bij EasyComp Zeeland staat u als klant centraal. Door deze 12 jarige expertise weten we hoe we het beste aan uw wensen kunnen voldoen, we komen vrijblijvend bij u langs en leggen het proces in een begrijpbare taal aan u uit. Hierbij houden we rekening met uw budget en is er niets aan de hand, dan betaalt u bij EasyComp Zeeland niets! No-Cure No-Pay.

EasyComp Zeeland is er ook voor de zakelijke markt. We ontwikkelen en realiseren bedrijfsoplossingen zoals; Telefonie oplossingen (EasyVoice Telecom), muzieksystemen geschikt voor horeca en winkels, kassa’s (POS), Netwerken, hotspots en andere maatoplossingen. Bij EasyComp Zeeland, stellen we volgens uw wensen een systeem samen. EasyComp Zeeland is instaat om zelf hardware te ontwikkelen. In combinatie met software die we speciaal voor uw maatoplossing schrijven, hiermee bent u als zakelijke gebruiker altijd verzekerd van een onderhoudsvrij en veilig systeem.

We zoeken dealers en wholesalers! 

Wilt u onze abonnementen en diensten leveren in uw telefoon of computer winkel? Dat kan middels ons retail-store programma.

Revolutionaire partnerschap
U krijgt toegang tot ons dealers platform, vanuit hier kunt u eenvoudig orders plaatsen, wij verzorgen uw voorraad aan sim-kaarten, modems en andere hardware/randapparatuur en verzorgen de afhandeling van uw orders. Tot slot heeft u toegang tot informatie waarmee u klanten kunt informeren en helpen bij het maken van een keuze.

 

Wilt u ons unieke communicatieportfolio onder uw eigen label aan uw klanten aanbieden? EasyVoice Telecom werkt succesvol samen met uiteenlopende Wholesale partners.

Revolutionair Wholesale Partnerschap
Samenwerken met EasyVoice Telecom betekent écht partnership met maximale betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Dankzij het in eigen beheer ontwikkelde beheersplatform en core netwerk is EasyVoice Telecom in staat om altijd snel en flexibel in te spelen op veranderende marktomstandigheden. Dit biedt onze Wholesalers altijd de kans om een onderscheidend en transparant portfolio te vermarkten, onder uw eigen bedrijfsnaam.

 

Deel deze pagina

Staat uw bedrijf nog niet in deze rubriek? Schrijf u dan nu in

Voeg uw bedrijf toe

Gerelateerde bedrijfspagina's

Dealers gezocht track&trace systemen

De DanTracker Safety Guard GPS is een draadloos terugvindsysteem met een batterijduur van maar liefst 15 jaar of 14.000 GPS posities. U kunt de DanTracker bedienen via een portaal en gratis App en uw eigendommen zien, volgen en terugvinden. De DanTracker

Naar bedrijfspagina
Track & Trace systemen

Smart home & slimme beveiliging

SlimVeilig Wonen is leverancier van slimme (beveiligings)productenzoals elektrische gordijnrails, slimme wandschakelaars maar ook ip camera's en videodeurbellen. Alle onze producten zijn te bedienen en te combineren met elkaar via de Smart Life APP

Naar bedrijfspagina
Consumentenelektronica

Fantastische mogelijkheid in de enorme wijn industrie.

Bewezen producten verkopen? Onze moderne, ergonomisch ontworpen wijn accessories zijn enorm populair op de meest vooraanstaande marktplaatsen als Amazon.com en in grote en kleinere winkels in meerdere continenten.

Naar bedrijfspagina
Woonaccessoires, Wijnkasten, Accessoires, Keukenaccessoires, Wijnen, Keuken artikelen, Kurkentrekker, Wijn, Wijn

Groothandel mobiel en tablet hoesjes, accessoires en onderdelen

NT Mobiel Accessories Ltd. is de officiële distributeur van Pierre Cardin Mobile Accessories in heel Europa. Daarnaast behoort het merk UNIQ Accessory tot het eigendom van NT Mobiel met een superieure product line.

Naar bedrijfspagina
Smartphones, Tablet-en hoesjes en accessoires, Telefoonhoesjes, Opladers, Bluetooth speaker, Telefoon onderelen


Wordt telecom partner van Cernet | internet, vaste & mobiele telefonie.

Cernet kan partners aansluiten als: Reseller, Partner & Wholesale. Wordt zelf internet leverancier, of sluit een partnerschap af.

Naar bedrijfspagina

dealer distributor wanted lasercutter fiberlaser and CO2 laser machines.

Become part of the fastest growing laser company with the highest customer satisfaction raring on google ! We train in-house and provide technical backup and installation service. All you need to do is show our machines to pospective buyers in your local

Naar bedrijfspagina
Lasercutter, Lasermachines, Co2 laser, Fiber lasers, Marking laser machines, Graveermachines, Lasersnijder

Resellers/affiliates gezocht SuperSaaS online reserveringssysteem

Wij bieden een online agenda- en reserveringssysteem aan die makkelijk op te zetten is en compleet aan te passen is naar eigen wens. Met lokale support-organisaties in 10 landen en beschikbaarheid in 29 talen hebben wij klanten over de hele wereld.

Naar bedrijfspagina
Software reserveringssysteem, Zaalreserveringssysteem

Terug naar overzicht

Adresgegevens

EasyComp Zeelanad
Vlissingsestraat 50 B
4331KW Middelburg
Netherlands
0857851011

Stuur een bericht

http://EasyCompZeeland.nl

http://EasyCompZeeland.nl

Specifieke bedrijfsgegevens

  • Producent: Ja
  • Omvang bedrijf: 2-10
  • KvK/Ondernemingsnummer:

Staat uw bedrijf nog niet vermeld?

Schrijf u dan nu in

Voeg uw bedrijf toe

B2B Wanted!
Groothandel in consumentenartikelen

Elektrische apparaten, Meubels en huishoudartikelen, Huishoudelijke producten

PURMEREND


Dealers houtbewerkingsmachines gezocht

Bouw, gereedschap, bouwmaterialen

Benschop


Word partner van espresso gridpoint

Cloud internet service, Computer, hard- en software

Rotterdam