Dealers gezocht track&trace systemen

MultiTrading BV is sinds 2003 actief op de markt voor beveiligingsartikelen. Daarnaast is MultiTrading BV distributeur van het Terugvindsysteem DanTracker. 

De DanTracker Safety Guard GPS is een draadloos terugvindsysteem met een batterijduur van maar liefst 15 jaar of 14.000 GPS posities. U kunt de DanTracker bedienen via een portaal en gratis App en uw eigendommen zien, volgen en terugvinden. De DanTracker kan door zijn unieke ontwerp eenvoudig worden geplaatst in een auto, camper, boot, motor of scooter en is door iedereen te gebruiken.

De DanTracker geeft altijd een laatste positie door van het object. Ook kunt u een geofence om het object instellen of deze ‘live’ volgen. De uitgekiende en batterij besparende software beperkt de communicatie via het GPS en GSM netwerk en staat garant voor de lange levensduur van het product. Met de ingebouwde SIM chip heeft u een wereldwijde dekking zonder bijkomende kosten.

De DanTracker Safety Guard GPS is door Kiwa SCM ook gecertificeerd voor de nieuwe categorie TV01 terugvindsystemen van het Keurmerk Voertuigbeveiliging. Doel hierbij is om ervoor te zorgen dat een gestolen voertuig binnen een bepaalde tijd kan worden teruggevonden. De verzekeraar kan in haar polisvoorwaarden eisen dat in een voertuig een terugvindsysteem geplaatst wordt.

MultiTrading BV ondersteunt honderden verkooppunten en dealers van DanTracker in Nederland en is zelf verantwoordelijk voor de service en kwaliteit van het product. Inmiddels is de DanTracker verkrijgbaar in meer dan 50 landen.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.multitrading.nl of www.dantracker.com

Deel deze pagina

Staat uw bedrijf nog niet in deze rubriek? Schrijf u dan nu in

Voeg uw bedrijf toe

Gerelateerde bedrijfspagina's

Etalian Elektrische Scooters zoekt dealers

Duurzaam maar ook stijlvol! Etalian is een handelsnaam van High Quality Trade. High Quality Trade is een innovatieve onderneming die zich richt op de moderne en trendy gebruiker. De trendsetter die zich op een vlotte, moderne manier maar ook met plezier w

Naar bedrijfspagina
Elektrische scooters, E-Scooter

Smart home & slimme beveiliging

SlimVeilig Wonen is leverancier van slimme (beveiligings)productenzoals elektrische gordijnrails, slimme wandschakelaars maar ook ip camera's en videodeurbellen. Alle onze producten zijn te bedienen en te combineren met elkaar via de Smart Life APP

Naar bedrijfspagina
Consumentenelektronica

Wij zoeken zzp-ers

Wij zoeken daarom ondernemende mensen die met onze begeleiding, kennis en ervaring de ambitie hebben om als zzp-er een mooi bedrijf neer te zetten met ouderwetse service

Naar bedrijfspagina
Bedrijfskostenbeparing

Onze mooie producten verkopen?

Als dealer van een van onze merken heb je altijd een assortiment dat perfect aansluit bij de klant vraag. Met onze sterke producten bieden we kwaliteit, hoogwaardige veiligheidsschoenen, geschikt voor een brede doelgroep en uiteenlopende werkzaamheden. Al

Naar bedrijfspagina
Werkschoenen

Orico Benelux zoekt dealers voor computer en smartphone accessoires

Orico staat voor hoogwaardige computer, laptop en smartphone accessoires. Wordt dealer van Orico en krijg toegang tot ons online B2B portal. Plaats bestellingen online en krijg ze binnen 24 uur bezorgd. Boost uw omzet met Orico en versterk uw positie!

Naar bedrijfspagina

EasyComp Zeeland - Al 12 jaar uw ICT specialist!

bij EasyComp Zeeland staat u als klant centraal. Door deze 12 jarige expertise weten we hoe we het beste aan uw wensen kunnen voldoen, we komen vrijblijvend bij u langs en leggen het proces in een begrijpbare taal aan u uit.

Naar bedrijfspagina
Internet, Cloud telefonie, Mobiele telefoons

Uw partner in espressomachine onderhoud

Als partner van Everlake, bestelt u de populairste merken espressomachine onderhoud direct uit voorraad. Gezamenlijk succes staat altijd centraal.

Naar bedrijfspagina

dealer distributor wanted lasercutter fiberlaser and CO2 laser machines.

Become part of the fastest growing laser company with the highest customer satisfaction raring on google ! We train in-house and provide technical backup and installation service. All you need to do is show our machines to pospective buyers in your local

Naar bedrijfspagina
Lasercutter, Lasermachines, Co2 laser, Fiber lasers, Marking laser machines, Graveermachines, Lasersnijder

Terug naar overzicht

Adresgegevens

Multitrading
Monitorweg 48
1322BJ Almere
Netherlands
+31 36 546 41 66

Stuur een bericht

http://multitrading.nl

http://multitrading.nl

Specifieke bedrijfsgegevens

  • Producent: Nee
  • Omvang bedrijf: 2-10
  • KvK/Ondernemingsnummer: 39083538

Staat uw bedrijf nog niet vermeld?

Schrijf u dan nu in

Voeg uw bedrijf toe

B2B Wanted!
Verdien geld bij Virtual Partners. Zorg jij voor nieuwe klanten? We belonen

Cloud internet service, Marketing, reclame, media, E-commerce / online shopping

Holtum


Wederverkopers gezocht voor Carlo Lanza sokken

Textiel, kleding, schoenen, sieraden, accessoires.

Heerenveen


Resellers/affiliates gezocht SuperSaaS online reserveringssysteem

Computer, hard- en software , E-commerce / online shopping

Amsterdam