Ook dealer worden bij Hecotherm

Sinds 1986 is Hecotherm een onderneming waar service, kwaliteit en een goede prijs-kwaliteitverhouding centraal staan. Tevens hebben wij grote mogelijkheden tot eigen producties.

In eerste instantie concentreerde Hecotherm zich op het leveren van producten voor schermsystemen in de kassenbouw. In een later stadium werd het aanbod uitgebreid met diverse cargo control producten en staalkabels. Sinds enkele jaren heeft Hecotherm besloten om zich ook op custom made producten te richten om zo een nog completer productassortiment aan te kunnen bieden voor diverse sectoren. Bekijkt u onze website eens voor het volledige aanbod.

Bij een forse uitbreiding van het aanbod hoort uiteraard ook een uitbreiding van het onderkomen.

Zo is Hecotherm in de loop van de tijd enkele keren verhuisd. Sinds mei 2013 zijn wij gevestigd aan de Van Heekstraat 21 in Schiedam. Hier is een pand met grote opslagruimte van 2100 m2 in gebruik genomen. De opslagcapaciteit voor ruim 1400 palletplaatsen, met uitbreidingsmogelijkheden tot zelfs 2200 palletplaatsen, is noodzakelijk om de uitbreiding van alle nieuwe producten mogelijk te maken en om als onderneming verder te groeien.

De laatste ontwikkeling in het productaanbod is het aanbod van gepersonaliseerde spanbanden. Hecotherm werkt samen met diverse partners zodat deze service exclusief aangeboden kan worden. Uiteraard blijft de snelle service en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding gewaarborgd.

Met snelle service bedoelt Hecotherm ‘in de ochtend besteld is desgewenst in de middag al in huis’. Ook is het herbergen van uw voorraad in de loods van Hecotherm bespreekbaar. U betaalt pas bij iedere deellevering. Het aanbieden van snelle en klantvriendelijke service hebben wij zeer hoog in het vaandel staan.

Neemt u contact met ons op per telefoon of e-mail en informeer naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan. Indien gewenst komen wij bij u op locatie om uw wensen te bespreken. Uiteraard bent u altijd welkom in ons pand om eens een kijkje te nemen en een kopje koffie te komen drinken.

Waarom voor Hecotherm kiezen?

dezelfde dag leveren is mogelijk;
grote voorraad;
uw voorraad herbergen bij Hecotherm is mogelijk;

grote mogelijkheden tot eigen producties;
groot netwerk in binnen- en buitenland;
prima prijs-kwaliteitverhouding.

Dealer worden?

Hecotherm werkt uitsluitend samen met dealers. Hier is jaren geleden bewust voor gekozen, doordat de meeste waarde wordt gehecht aan relaties met klanten die wij wekelijks of zelfs dagelijks spreken. Het persoonlijke contact met onze klanten is dan ook van groot belang geweest voor de enorme groei die wij al jaren maken. Dit hangt nauw samen met ons hoge service niveau en snelle leveringen.

Ook interesse om dealer van onze producten te worden?

Graag nodigen wij u uit om dit in onze showroom te bespreken. Met een kop koffie erbij leggen wij u alle mogelijkheden uit. Geen verplichtingen maar wel alle voordelen!

Deel deze pagina

Staat uw bedrijf nog niet in deze rubriek? Schrijf u dan nu in

Voeg uw bedrijf toe

Gerelateerde bedrijfspagina's

Dealers gezocht innovatieve spanbanden

Quickloader spanbanden met oprolmechanisme koop je bij Fastfellow! Onze spanbanden zijn gebaseerd op een conventionele (ratel-) spanband, maar heeft een langere hefboom, waardoor je lichter en gemakkelijker kunt ratelen. Hij heeft een naar achteren verpla

Naar bedrijfspagina
Spanbanden

Dealers houtbewerkingsmachines gezocht

Vergeer Gereedschappen is een technische handelsonderneming welke voornamelijk ten dienste staat als toeleverancier voor de bouw en industrie. Wij bieden onze relaties een full service concept. Dit houdt in dat wij niet alleen (electrische) handgereedscha

Naar bedrijfspagina
Houtbewerkingsmachines

Zwembadengroothandel HRS zoekt dealers

HRS Pool & Technical Equipment is een toonaangevende groothandel op het gebied van zwembaden, zwembadbenodigdheden, sauna, doseer-, meet- en regeltechniek en diverse accessoires. Heeft u interesse om dealer van ons te worden, neem dan contact met ons op.

Naar bedrijfspagina
Zwembaden, Sauna's, Sauna producten, Infrarood sauna's en cabines

Bad & Body zoekt dealers/partners met passie voor mooie badkamers

Bad&Body is een samenwerkingsverband van zelfstandige ondernemers in de badkamerdetailhandel. De deelnemers van Bad&Body zijn stuk voor stuk bedrijven die al vele jaren ervaring hebben met het adviseren en begeleiden van mensen bij de aanschaf van hun bad

Naar bedrijfspagina
Badkamer producten

Wederverkopers gezocht voor de innovatieve en duurzame reinigingsmiddelen

Ekowax Cleaning Products is in zijn huidige vorm ruim een jaar actief op de Nederlandse markt met hoofdzakelijk duurzame en milieuvriendelijke reinigings- en onderhoudsproducten voor auto, motor, boot, caravan, woning, industrie en landbouw.

Naar bedrijfspagina

Dealers gezocht innovatieve ladders

Uniek en gepatenteerd; Smart Level Ladder levert business to business.  Smart Level Ladder voorziet groothandels, dealers en eindgebruikers verspreid over de wereld van een unieke gepatenteerde ladder met een geïntegreerd leveling systeem. Wit u dealer wo

Naar bedrijfspagina
Ladders, Trapladders

QuiP® Taping zoekt distributeurs

​QuiP® taping heeft een assortiment hoogwaardige tape dispensers en tape voor het nauwkeurig en snel aanbrengen van tape.

Naar bedrijfspagina
Tape Dispenser, Schilders tape


Terug naar overzicht

Adresgegevens

HECOTHERM B.V.
Van Heekstraat 21
3125 BN Schiedam
Netherlands
010 - 426 40 10

Stuur een bericht

http://hecothermcargocontrol.nl

http://hecothermcargocontrol.nl

Specifieke bedrijfsgegevens

  • Producent: Ja
  • Omvang bedrijf: Onbekend
  • KvK/Ondernemingsnummer:

Staat uw bedrijf nog niet vermeld?

Schrijf u dan nu in

Voeg uw bedrijf toe

B2B Wanted!
Dealer worden van EG Veranda?

Bouw, gereedschap, bouwmaterialen, Huis & tuin, Vrije Tijd en hobby's

Eindhoven


Dealers pelletkachels gezocht

Meubels en huishoudartikelen

Bedum


Dealers houtbewerkingsmachines gezocht

Bouw, gereedschap, bouwmaterialen

Benschop